I realise my love for you is strong!

Det är i svåra tider som de riktiga banden provas, och jag kan bara säga att de är starkare än någonsin!
Just nu är allt lite komplicerat känns det som, fast de e nog bara mina vanliga i-landsproblem. Tänkte lägga upp de i punkter här :

* Det hör förbannat ont att vaxa bikinilinjen! De trodde jag faktiskt inte, eller jo klart jag trodde det skulle göra rätt ont - Men inte såhär jäkla ont. Plus att det känns lite obekvämt att sitta o "bräsa" för en av systers polers. OMG jag kände mig verkligen naken, även om man har underkläder på sig! Huvva
PLUS att jag har en omgång med benen kvar som jag ska göra på tisdag - AOOOOTSCH! jaja, ska man vara fin får man lida pin! ;)

* Jag har åkt på årets influensa, kul som tusan nu när jag om 6 dagar åker till Gran Canaria.. WOHO jag är överlycklig över att vara sjuk nu *NOT* Men vadå, de e bara att bita ihop och dränka sig själv i echinagard! (min räddare i nöden i sjukdomstider?)

* Jag har ingen bikini att ha på mig utomlands! Bara en ful hängig genomskinlig äckelbikini.. (idag är positivitet inte min grej) Och jag kommer ju knappast att ha råd att köpa en när jag är där nere, hört att de e äckligt dyrt att leva där. Vad ska man då ta sig till lixom? Nakenbad, någon?


* Jag hade tänkt laga en trerätters middag till mig och Oskar imorgon, men nu vette tusan om jag har råd? Måste försöka skrapa ihop några ören om jag ens ska ha råd med kyckligen :p haha nejdå, de ordnar sig alltid på nått sätt. Jag har iallafall köpt vitt vin som vi ska ha till middagen, i värsta fall får vi nöja oss med det och en smörgås? ;D haha

Well, har en helt del punkter kvar att ta upp, men endel ska man nog hålla för sig själv, är inte en sån fan på att lägga ut det allra innersta på en internetsida där typ hela jorden kan kika.
Iofs tror jag inte att någon utanför norden kan läsa vad jag skriver, men shit the same. Ni förstår principen!

Nej, ska nog ta o göra nå nytta nu, städa rummet tills Oskar kommer osv. Mysopyso!
Jag älskar dig så mycket Oskar<3

Och ja Jenny, du får mig också att må riktigt bra! :D PUSS PÅ DIG SÖTBARN!


Oh my goood!

Sjukt längesedan jag skrev nu känns det som. Och jag som skulle ta upp bloggandet på allvar... - jag är nog ingen hejdundrande bloggare alltså. -suck-

Well, mitt lov i Golisen (nästansjö) var wonderful. Spenderade 4 dagar med svärmor o älsk +släkt, UTAN TELEFON! Helt galet att JAG, som är typ mest beroende av min söta lilla svarta strålningsapparat.
Jag tror att alla mina påbörjade hjärtumörer som den där telefonen startat torkade ihop och försvann för ett tag ;D haha herregud vad jag är konstig idag.
Aja, iaf lovet var precis som jag önskat! (även fast jag jobade två dagar så fick jag vara med Oskar övrig tid av dygnet!) Jag kan verkligen inte må dåligt så länge jag har honom i min närhet, han gör allt så underbart och .. bara allmänt bra!
well, där är mitt sportlov i smått - tror inte det finns någon som egentligen vill veta så mkt egentligen. Men jaja..

Sen igår började skolan igen efter 5 veckor, de va rätt skönt att komma tillbaka dit trots allt. De e skönt att få klä sig i riktiga kläder nån gång! haha
Men den började rätt segt, en lektion på hela dagen...
Idag tog jag faktiskt ledigt, så ovärt med en lektion på morgonen, de va skönt att va hemma iom att Högtalar Hans inte var på skolan o inte vi hade någon religion.
Dagen spenderade jag med Oskar, det började med att jag gjorde frukost på sängen till honom, sen låg vi bara o myste till ca. 12, då det var dags för lunch. Sen gick vi ut en stund o sen var typ hela dagen förbi?
Men det var en underbar dag :)

Imorgon e de skola dock, snack om studenten o shit... va ska man ta sig till?!
gosch.

Ne, nu ska jag chilla lite.

over and out

RSS 2.0