30/3 - From my head to my toes it's like I'm in heaven


I j u s t l o v e s h o e s

Ibland blir man bara jävligt less,
när inte människor kan hålla vad dom lovar.

Gymmet igen
 cya - wouldnt wanna be yah'


28/3 - 1 ½ år oändlig kärlek

Idag är en bra dag, idag är det min och Oskars dag! Eller, vi firar 1 ½ år idag, kanske inte just ngt datum alla firar, men vi gör de. Och jag älskare! :)
Ikväll ska vi gå ut och äta, sen blir det lite dricka hemma hos Elin, mysipys!
Längesen jag uppdaterade min blogg, jag har varit rätt slö sista tiden, vet inte varför. Men nu skrev jag iaf lite ;) hihi


     
Jag och min söt! <3
LOOOOVE

22/3 - You know i really like it



:)

19/3 - Listen you sinner, I'm sinning too

Jag vill ha sommar NU! Hittat värsta sötaste skorna jag bara MÅSTE ha, dock har jag som inga pengar just nu. Så om någon bara vill vara sådär spontan-snäll med mig någon gång, så köp gärna skorna nedan! ;)

Dagen har gått bra, O har jobbat och jag har tvättat lite / gjort ett besök på banken och bytt kort. Fett less på maestro som inte funkar överallt! Grrr, men nu äre kirrat iaf.
Ikväll blir det nog mys med älskling, och imorgon ska vi till svärmor och eeeta, kanske pimpla lite om de blir fint väder! :)

Inflyttningsfest hos Elin och Marcus i helgen också, det kommer nog bli massa kuuul! :D


hihi, så.. vill ni så får ni köpa dessa skönheter till mig.....

 

O + J = sant!

17/3 - It's amazing, makes my heart sing

Sitter och ser på Desperate housewifes nu, sjukt bra program alltså ^^

Dagen har varit helt perfekt, en lååång promenad med O till svärmor och grattade "mormor" som var här från Vilhelmina och som dessutom fyller år idag - GRATTIS ;p
Sedan gick vi hem och chillade, kollade på några avsnitt av 90210 o där vid kl. 17 drog jag mitt ass iväg till gymmet! SÅ skönt alltså, dock var det en pajas som hade löpbandet i typ 1 timme så jag hann inte springa nånting. Som tur e fanns de en tid imorgon, så kl 19,00 ska jag iväg och springa lite ;)

Fattar inte vad som är fel på min mage nu igen heller, börjat få tillbaka allt skit jag hade förut, ligger vaken om nätterna och mår skiiit!
Nåväl, ska inte gå in på några detaljer men... Jag måste nog ringa doktorn imorgon.

Nej, nu ska jag se desperate sen blir det sängen.

Tjipptjopp

16/3 - You just gotta love that voice


underbar röst har hon!

15/3 - Sol och värme!

Aaaaaaaah, äntligen är våren här! Solen skiner och det är supervarmt ute, 25grader i solen här på våran balkong :)
Man blir lycklig av sol och vår. Jag och O var ute och gick en promenad för någon timme sen, och det var verkligen underbart ute.
Vi gick förbi ishallen, och en gubbe stod och tvättade av sin bil med en vattenslang, men när vi gick förbi skrämde han oss lite med att "kasta med slangen" så de såg ut som vattnet skulle fara på oss, och så skrattade han. Det är sånna gånger man märker att folk blir lite lyckligare av solen. Hade det varit en mörk januaridag hade han knappast gjort de, då hade han nog bara stått där o surat lixom.
ÅH vad underbart det är när det blir vår i kära Norrland!

Ikväll åker jag, Lina och O till Metjaur (Linas stuga), och vi ska nog vara där tills Tisdag mitt på dagen, kanske måndagkväll. Det kommer nog bli asmysigt, och jag känner att vi nog måste komma härifrån en stund. Ibland behöver man lite miljöombyte!
Pimpling, korvgrillning och sällskapsspel tror jag kommer stå högt på våran "att göra"- lista! Det kommer bli perfekt.


F/Saknad.

13/3 - Just stay where I can see you.

Japp, för många är detta en "helgkväll", men inte för mig och min O, för imorgon ska vi jobba..
O ska jobba 7 - 16.30 och jag kommer nog jobba så mkt jag bara kan.

Jag vill blogga, men jag vet inte vad jag ska säga faktiskt.
Jag känner mig lite tom på nått sätt? Lite ledsen av någon anledning.. Vad är det med mig?
Är det detta som kallas ensamhet kanske??

Utan min älskade O, hade jag nog gått under vid detta laget.
Tack baby, vi ska väll alltid tillhöra varandra?


Let's get these teen hearts beating. Faster, faster

12/3 - Suddenly I know I'm not sleeping

Jobbjobbjobb idag också då, och sen kom svärmooora min på middag. Oskar lagade god lax - mjummie! (och jag som inte ens gillar fisk!)
Nu sitter jag här o degar lite, jag är för slö att göra ngt känner jag..

Var på intro på gymet idag också, NICE! Nu har jag eget träningsschema osv, så ska dit imorgon o pumpa lite muskler. Kanske ska försöka springa lite på bandet också, men vi får se. Ska inte slita ut mig i början. pfft ;)

Är inne i den här vinterdeppen just nu. Men de ordnar sig nog.
Hejdå.

O - F - D <3


11/3 - Bra dag eller dålig dag?

Ganska skön dag, jobbat lite osv :)
Sen kom jag hem, och då hade världens sötaste O fixat lite mat till mig. Jag älskar verkligen dig O!!!

Efter maten kom Lina, vi gick ut o gick o sådär. handlade lite gottit, bakade scones o tog fram lite kex/creme bonjour. Kokade lite te och bara mysade!
Det var välbehövligt, jag kände att jag behövde henne just nu. Det var väldigt längesen vi umgicks faktiskt. Och nu inser jag att jag saknat henne väldigt mycket!! Tråkigt dock att hon snart ska flytta :(

Well, måste säga grattis till F som idag fick sig en egen lägenhet, trots att de gör lite ont i mig att veta att de är så länge tills vi ses ;/
Hoppas du kmr trivas iaf!

hejhopp


10/3 - You spin my head right round


Dagens bästa låt.

10/3 - The D day

YES, jag gjorde de! Jag tog första steget mot beach 09. Tog tummen ur röven och pallrade mig iväg till gymmet, men jag hade visst glömt bort att man måste boka en introduktion så de gjorde jag nu. Ska iväg på sån på torsdag. HIHI
Nu håller jag på koka lite ägg o ser på Desperate housewife.

Wiie, de blev ingen lång uppdatering iaf. Men men.


pusshejs

10/3 - En helt vanlig tisdag

Eller visst är det tisdag? Jag har ingen aning längre :/

Idag blev de lite jobb, rätt skönt att komma igång lite igen faktiskt.. Trots att de e himla tråkigt att jobba ;D haha
Snart ska jag och O göra lite lasagne och sen ska jag dra iväg och träna, jag är inte lika taggad som igår, men nu jäklar längtar jag efter en smal mage och het kropp ;D haha
Nej, nu fick jag ont i magen, ska lägga mig ner lite, kanske ta en Ipren och hoppas att det går över.

Uppdaterar senare

Puss

9/3 - okej, sista nu


Bara för att denna e så SJUKT skön!

9/3 - Now that you love me, I love myself



When we're together, I feel perfect
When I'm pulled away from you, I fall apart


F - allt kommer bli bra, så länge vi är tillsammans.

9/3 - en bra dag!

Åååh idag är en sån bra dag.
Den började kanske inte jättebra, vaknade av att Oskars telefon ringde - bemanningen.. Jag gillar inte dom, för Oskar gillar inte dom. Och dessutom så är de en kärring som e sjukt oförskämd som brukar ringa. Så USCH på dom!! ;p
Nåväl, sen åkte jag iväg o jobbade lite, dock bara två timmar :s men men, torktider är torktider.
Sen åkte jag hem, spelade en stund och sen kom Nicklas och försökte dra med oss på badhuset, men tji fick han - badhuset öppnade inte förrän kl. 3, och Nicklas kom där vid 1. Så vi chillade lite, spelade lite osv. När klockan äntligen blev 3 gick vi och simmade. SKÖNT! 30 längder, inte illa pinkat för att vara jag ;) Köpte även ett gymkort, så nu satsar jag på beach -09!!!
Seeen gick vi o handlade lite (jag gillar att handla, dock inte om man har ekonomi som gör att man kanske inte får handla vad man vill. Men kul iaf!)
Efter handlingen gick vi hem, Oskar o Nicklas köpte varsin pizza, och jag gjorde världens godaste svampsoppa! MJUMMIE :D Jag tycker verkligen om Champinjoner!

Och nu sitter jag här, jättemätt efter soppan, och funderar på vad jag ska göra. Skulle kunna ta en promenad, men nej. Jag är sjukt trött i benen och har nog tränat nog för idag. Imorgon kan jag ta en promenad :)
Nuu ska jag spela lite WoW i brist på annat att göra.

Publicerar även en bild på soppan jag gjorde idag, göttigött!




Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light

7/3 - planering

Funderar lite, jag måste börja planera mitt liv. Annars får jag aldrig något gjort, jag är alldeles för lat. (usch hatar ordet)
Men helt allvarligt, jag kommer ingenstans om jag bara fortsätter som jag gör nu. Lixom, jag vill gå ner i vikt, men istället för att göra något åt de, sitter jag bara o klagar på hur dåligt jag mår och hur äcklig jag känner mig. Är det en sund inställning? NEH, så därför har jag insett att det inte finns ngn annan utväg än att faktiskt bara ta tag i de. Som min bror sa för ett tag sedan "När det gäller att gå ner i vikt, finns det inga genvägar". Sant så sant, så nu ska jag börja gymma, kosta vad de kosta vill (fast jag tror mami o papi skulle sponsra :D)

Nåväl, idag blir det en städdag, Oskar jobbar och jag måste verkligen göra någon nytta, annars sitter jag bara här och lägenheten ser förjävlig ut... Gillar inte att ha en smutsig lägenhet ;/ SÅ . Dags att starta igång städningen nu då :)
Jag sätter igång winamp och så sätter jag igång!!!

Frida, snart kommeru hit, annars vet jag inte vaaad jag gör :o


My heartbeat, beats me senselessly


5/3 -nr2

Jag vet faktiskt inte vad som är fel med mig just nu, jag har ingen ork för någonting alls längre.. Känner mig bara lite depp och trött... Orkar inte skaffa ett jobb heller, det känns som jag skulle bryta ihop. Jag vill ha de såhär, umgås med O hela dagen och bara ta göra sånt jag känner att jag klarar.
Magen har börjat göra sådär superont igen, hoppas inte magsåren håller på komma tillbaka, trodde de hade försvunnit för gott... ? suck, mkt som e problematiskt just nu..

Samantha who? sjukt bra serie alltså !


O - jag älskar dig!

5/3

Tvätt tvätt tvätt. TRÅK, eller okej. de e rätt kul att tvätta - Men INTE att sortera *suck*

Sitter och kollar på cheaters nu, så jävla sjukt program. En tjej är otrogen, dom kommer på henne och hon säger "Jaaaa men jag skulle bara kolla att du var rätt för mig, var ju tvungen att testa olika för att veta?!"
Haha de e så himla patetiskt alltså. Vissa människor är ju inte helt rätt....


Neh, tvätt nu - bloggande sen. Puss


3/3


I will always love you.


Cause we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly

My life would suck without you


Blondes DO have more fun!


Haha dags att färga bort den där hemska utväxten.. Visst är jag heet? ;)

saknar dig Frida <3

I live to die another day, until I fade away



Isch, jag är fortfarande sliten efter helgen. men den var sjuuukt rolig! Minns inte sist jag var på en så rolig fest! :D
Dessi var här, tur - annars hade jag varit ensam tjej! Hihi
Dock förfrös jag mina läppar på hemvägen, så kan nu inte längre känna ngn känsel i dom.. Fråga mig inte hur, men antar att jag hade lite för mkt alkohol i kroppen. Vilket resulterade i att jag typ inte kunde stänga munnen på hela vägen hem. HAHA, måste ha sett förjävlig ut alltså >.<  Aja jag hoppas det går över :/ Annars vet jag inte vad jag gör.

Veckan med Dessi var himla rolig, de va så längesen vi sågs. Har saknat dig massamassa! :D
Dalarna nästa då :p

Ikväll blire lugnt, ska träffa Lisa och prata, förhoppningsvis kanske vi kan reda ut en del..
Ska även försöka färga bort min hemska utväxt - BLÄ




Här kommer en liten bild från helgen. Adjöken!


RSS 2.0