23/12 - Jul, jul, strålande jul.

Yee, imorgon är de julafton, de känns bra, men lite annorlunda nu jämfört med när man var liten.
Dock flyttar jag hem till mamma o pappa under jul, så man kommer nog bli som ett barn igen ;p haha
Oskar har åkt till Vilhelmina *cry* och ska vara där till söndag tror jag, kommer kännas konstigt att vara utan varandra så länge, var längesen vi var utan varandra så pass.
Men de ska nog gå bra.

Imorse var jag ute o red en sväng, så otroligt härligt!!
Allt kändes som ett julkort, stoora snöflingor, mkt snö och en häst. Helt underbart! :)
Önskar jag tagit ett kort, men nah de glömde jag såklart.... ;/

Sen träffade jag Camilla på stan, himla kul att ses igen! blir nog att umgås endel nu när hon e hemma, hoppas jag :)
Yeeye, nu ska jag hem till Hedis och chilla. Ikväll tänker jag vinna miljonerna på uppesittarkvällen i bingolotto ;)

YES!

GOD JUL ALLA <3


18/12 - "Lycksele igår -17 grader" HA, 35 närmare sagt.

Huvva, de e svinkallt här nu, 32 imorse när jag vaknade o skulle ut med Exi. Hmpf, kallt kallt kallt.
Känns ju ganska charmigt när man blir sådär röd om näsan, och ögonfransarna frusit till is, sådär vita o fina ;D haha! Nej fy tusan, detta e inte kul...

Oskar jobbar idag, och jag har tränat, diskat o städat ihop lite. Ska snart iväg på stan med Katarina o fixa de sista klapparna :)
Bara mamma och fia kvar nu! WIIE!

Här kommer en lite bild på världens sööötaste Exi, som nu får bo hos oss pga kylan och att hon inte lärt sig gå genom hundluckan in i de varma hundhuset. :( stackars liten




söötreeeeven!


17/12 - Don't let your dreams get too far out of sight


Förra helgen körde jag med sotade ögon/röda läppar looken, ja rådiggare!
Hade också fixat en lite ruffsig "ostylad" rockabilly frilla med flätor på sidorna,
för första gången på länge kändes det som jag faktiskt lyckades med en partylook.
Haha



Psst, måste förövrigt tipsa 3 doors down, VET att dom va "inne" för massa år sen... Men daaaamn dom e fortfarande lika bra som dom alltid varit!


15/12 (!) - From in we hear the people crying in the streets

Jag har verkligen inte skrivit på väldigt länge! Detta e verkligen inte bra, det värsta är nog också att jag börjar med att skriva det i nästan alla inlägg ;D
Men nu har jag känt ett bra tag attt jag måste skriva några saker, om två personer som är väldigt betydelsefulla och viktiga för mig, så here it goes.

Lina, en sån otroligt fin människa, med otroligt mycket energi och glädje som alltid, vad man än gör smittar av sig. Finns nog inte en minut som jag otrivs i hennes sällskap.
Lina och Jag har varit vänner i stort sett hela vårt liv, och vi kan i det närmaste nästan avsluta varandras meningar. Har jag någon gång mått riktigt dåligt, är Lina den första som ringt och frågat hur jag mått, och som suttit och lyssnat på mitt tjat och gnäll i timmar. 
Lina är en sån fruktansvärt givmild människa som vad som än händer alltid finns där och ställer upp i alla väder.
Vi hade våran period genom gymnasiet där vi inte umgicks mycket alls, utan de stunder vi träffades var för det mesta på bussen påväg till skolan och hem igen.
Men det betyder verkligen inte att vi var mindre vänner för det, utan när som helst man kände för det, fanns alltid en tröstande famn, en axel att luta sig mot och ett leende som smittade av sig så man helt enkelt inte kunde vara sur/ledsen.
Oj, så otroligt många gånger jag och den tjejen skrattat tillsammans, humorn är alltid på en ganska sjuk nivå och we like it that way! haha
Well, finns mkt fint jag skulle kunna säga om Lina, men måste nog börja avrunda här. Men ville bara säga att jag stöttar dig genom allt, även om du nu bor 12 mil bort från mig, så finns jag alltid här. Som du alltid gjort för mig!
Du är min bästa vän, och jag älskar dig! :)


Oskar, ja ni som läser min blogg har väll inte missat denna lilla prick som är ett återkommande tema i inläggen?
Det är då iallafall min helt underbara pojkvän, som verkligen inte går att mäta med något annat i hela världen! Han är helt perfekt för mig, och vi kompletterar varandra så otroligt bra. Vi skrattar tillsammans, går igenom motgångar tillsammans och vi lever vårt liv tillsammans, ett liv som helt enkelt bara är vårt.
Det finns nog ingen människa i världen som gör mig så varm i hjärtat som Oskar, och jag är otroligt glad att vi fått dela 2 år tillsammans, och jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir många fler år tillsammans.
Nästa höst drar vi ut på ett äventyr, när vi förmodligen ska börja plugga, och jag hoppas att vi får vara tillsammans på samma ort, men det återstår att se. Men även om vi hamnar på två olika ställen i Sverige, så känner jag att min kärlek till dig är så stark, att den skulle räcka till månen och tillbaka!
Jag vill tacka dig, Oskar, för att du ställer upp för mig, i vått och torrt och genom allt. Du är min älskade, och jag hoppas jag får dela många fina stunder med dig! Du är helt enkelt bäst <3
Nu och föralltid - Jag älskar dig!





On that day when you need your Brothers
and Sisters to care.. I'll be right here

Och jag måste faktiskt lägga till här, att jag har otroligt många fina vänner som sätter avtryck i mitt liv.
Jag vill inte utesluta någon, men Oskar och Lina är nog dom som står mig absolut närmast.


Tack - över och ut!


RSS 2.0