29/4 - But no matter what, you'll never see me cry.

Mkt i skallen nu, jag är trött.

Konstigt nog har jag samma känslor som för precis ett år sedan - studentångest. Och jag ska inte ens ta studenten, de e redan kört.. De kanske är just de, att den delen faktiskt är gone och kommer inte igen. Det gör ont i mig när jag tänker på studenten. Många tror de inte, men de var den jobbigaste dagen hittills i mitt liv. Den dagen försvann allt de där enkla som fanns när man gick skola. Den dagen blev man vuxen och förväntas skaffa jobb och vara mogen.
Jag har aldrig varit en sån människa som tkr om att bli vuxen, har alltid gillat att vara barn och få känna mig sådär lite barnslig. Joooo, jag vet att man aldrig ska tappa barnasinnet, men det dog lite då. Bara LITE kanske, men ändå en del.

Åh, undra vad jag gjort utan Oskar, och vännerna just nu.
Behöver MKT att göra hela tiden så jag inte blir sådär depp som inför studenten.
Och det sista jag behöver är att se annonser osv om studentskiten hela tiden....

NEGinlägget idag, men ibland måste de få vara så.

Solen skiner om dagarna iaf, VARMT på balkongen äre också. Jag NJUTER av våren, och det skadar ju inte av att jag bor i världens finaste lägenhet med världens finaste älskling <3


Easy for a good girl to go bad
And once we gone
Best belief we've gone forever

23/4 - So come meet me at Ulduar ;)


HAHA i love it!

23/4 - But if I wanted silence, I would whisper.

Iiiih, första RIKTIGA vårdagen idag, jag och Oskar tog cyklarna ner till stan och träffade Sandra. Där åt vi sommarens första mjukglass. mjummie! ;)
Efter stan åkte vi till mami o papi och grillade. Göttans, bara onyttigheter idag tror jag :s haha, tur att jag ska på gymmet nu om en halvtimme iaf :)

Efter de ska jag nog svänga förbi hos Schandra och titta när dom tonar rutorna på bilen ;p


Nej, nu ska jag börja packa väskan för gymmet. Pusshejs!


But if I wanted silence, I would whisper

21/4 - There's so much left to learn and no one left to fight

Jag har inte skrivit på ett tag, jag har haft lite idétorka då de gäller bloggandet.
Jag har haft annat för mig, och verkligen inte känt riktigt för att dela med mig av mitt liv, när jag verkar ha stalkers som tydligen läser min blogg (!!) Så from now on, blir det inte så himla personligt i bloggen.

Sista tiden har varit himla bra, jag har gjort massor känns det som, varit i Oskars stuga, min stuga och hunnit en sväng till Umeå o shoppa med Schandra.
I helgen blire andra bullar, då ska vi dra upp en tjejfest. Det var ett tag sedan nu, och det känns skönt att våran vänskap börjar komma på fötter igen. Kanske blir det som förut, kanske inte. Det är de vi får se nu. Men det ska bli himla kul!!

Nej, nu ska jag snart dra mig iväg till gymmet och springa lite. Jag SATSAR verkligen på beach nollnio, jag är less på fettomagen;)


Puss på er, och tack katta för kommentaren ;) hihi
Kommer bli kul att komma tillbaka igen!

There ain't nothin' that I wouldn't do
Go to the ends of the earth for you
Make you happy, make your dreams come true
To make you feel my love


8/4 - I wish you could see yourself through my eyes.

Tack ni som grattade :)

Jag har inte mycket att skriva längre..?

Förutom att jag igår var och grattade Sandra, och det var faktiskt skönt att kunna prata som vanligt med tjejerna. Som Lisa sa "Det är dags att lägga den där skiten bakom oss nu" och ja, de tkr jag med! Absolut, jag är less på att gå omkring och sakna "oss" hela tiden. Varför skulle inte allt kunna bli bra igen? det är ju bara vi som bestämmer, och jag har bestämt mig för att försöka - oavsett vad någon annan säger. Och jag ska aldrig mer i prata skit om folk, det är bara fega människor som gör de. Och jag är inte sån längre, från och med nu. Allt som sägs om någon annan, ska man kunna säga face-2-face också... PUNKT


Please don't blame me for trying
to fix this one last time



Puss Käresta Oskar, Syster Sofia och Broder Johan. Ni är vackra inifrån och ut<3


7/4 - You did the right thing, covered your scars

HEJ! JAG ÄR EN GLAD TJEJ JUST NU, FÖR JAG HAR JUST FÅTT TILLBAKA MITT JOBB !!!! WIIIIE

så från och med 4 maj är jag inte längre så tillgänglig - då är jag en busy woman!! ;)

PUSS OSKAR


5/4 - There's a calm under the waves


Hon vet hur man sätter ord på känslor.

4/4 - You know you cant live without it.

 + Oskar is the shit!

3/4 - Hello, I'm your mind giving you someone to talk to

Idag är det en ganska seg dag faktiskt, väntar bara på att få fara på gymmet och springa av mig lite deppighet, och sen åka hem och vänta på älskling!
Jag känner mig faktiskt ganska stolt, har sprungit varje dag denna vecka, så nu i helgen ska jag försöka att bara ta de lugnt. Man kan ju inte träna exakt varje dag kanske...
Men jag känner mig så himla uppfriskad när jag sprungit en bit, har dock inte hunnit träna upp kondisen så himla mkt än, men springer iaf 10 - 15 min på rätt hög speed. Duktigt tkr jag, som är världens lataste människa i övrigt.

Sista tiden har varit lite depp, jag har börjat känna av den där stressen av att inte ha ngt jobb, jag kan ju inte sitta hemma och inte göra nånting? Jag är ju inte direkt sjuk eller nått. Så igår var jag iväg och sökte jobb, med kanske inte så mkt framgång. Men det är ju alltid en början iaf!
Hoppas bara dom hör av sig nu snart!

Ikväll blir de kalas hos syster/Per eftersom svågern nu fyller 23 år ^^ GRATTIS!
Nej, kanske man skulle börja klä på sig ngt nu, kan ju inte sitta i morgonrock hela dagen inte.

Orkar inte lägga ner mer energi på människor som inte ger något tillbaka..


If I smile and don't believe
Soon I know I'll wake from this dream
Don't try to fix me I'm not broken

RSS 2.0