Today is the day.

Varför ska det vara dåligt väder på helgen? På veckorna är det soligt och fint, men så fort fredagen slår över till lördag blir det mulet och kallt. Varför detta tråkiga väder är min fråga?
Sitter hos Oskar o skriver lite nu, det känns som om jag börjar hamna i lat-träsket igen och inte skriva någonting. Dags för en ändring igen då!
Har varit en rätt bra vecka, den har gått relativt fort ändå och jag har jobbat på flitigt. Fick även veta i fredags att jag förmodligen har jobb hur länge jag vill/när jag vill. Rätt skönt att veta, även om det inte är precis det jag vill göra. Men vadå, 80 kr/h tackar jag då inte nej till i nuläget då jag är i stort sett pank!
bara en vecka kvar av praktiken också, sen är det merknad o sen bär det av till Nästansjö (Vilhelmina) där jag ska spendera några dagar med Oskar o Anki (Oskars Maaami!)
Jag tror det blir en sån vecka då jag stänger av mobiltelefonen och försöker hålla mig ganska otillgänglig för ovärlden. Behöver lite tid ifred från allt tror jag, orkar inte bli nådd hela tiden..

Well, nu ska ja gsätta mig framför tv-spelet o Super Mario World igen! WOHOO
Ikväll blir de mys med 'familjen', snacks o dipp is the shiiiet! (dvs gurka, tomat, paprika osv) haha

Vad tror ni om melodifestivalen ikväll då?
Vad kommer att hända?


Hej&hopp

Passion, is our passion

Idag är det måndag, ååh varför alla dessa måndagar?! Försöker muntra upp mig själv med att skriva små lappar åt mig själv där det står "come on, de e bara 4 dagar kvar till fredag!". MEN DET FUNKAR INTE !!!

Dagens plus har varit att dom pratat så mycket om Carola o Andreas på radion, och tack Sverige för att ni inte röstade på dem i melodifestivalen i lördags! Jag känner nästan hur hornen i pannan växer när jag tänker på hur det gick. I morgonpasset imorse pratade Martina (tror de var där jag hörde de) om att det var Andreas som drog ner Carola. MEN HA, knappast! Äntligen fick Carola sig en knäpp på näsan, hon är inte så cool som hon tror. Visst kan hon vara bra vissa gånger. Men herregud vad less jag är på den människan, väntade bara på att hon skulle kasta en blomma ut i publiken eller liknande.
Lördagens chock kom när min kära moder brast ur sig: Men jag hoppas då Carola åker ut nu... /what lixom? Min mamma som alltid varit ett stort Carola fan. Det visade sig vid senare undersökning (jag tycker det där låter så coolt så jag var bara tvungen att skriva de) att hon iaf också tyckte Carola blivit jobbig o är nu rätt less på henne.
Då börjar  man fundera lite.. är det så att Carola helt enkelt är ute ur kändisvärlden på så sätt att hon helt enkelt börjar tappa status? eller är det bara en tillfällig svacka? Ja, kvar står bara spekulationer.
Min förhoppning är dock att vi slipper denna hysteriska kvinna nu...

Ja iallafall har jag nu kommit in i en träningsperiod, ska från och med idag simma varje dag fram till balen (får se hur länge jag har råd dock. 11 ggr för 350 kr :s skamligt!)
Någon som har ett bra tips på bra träning som gör att man blir lite fit innan sommaren/balen? Gärna något som funderar snabbt och är relativt enkelt/billigt.

Och nu är det bara två veckor kvar, sen har jag lov! Då åker jag och Oskar till Nästansjö och chillar i några dagar, sen hem igen och fortsätta leva de vanliga livet med skola, plugg och studentförberedning. ÅH herregud vad ska jag göra med mitt liv?!
Börjar bli lite stressad nu, men har iaf en plan - flytta ihop med Oskar så fort vi får pengar o hittar en bra lägenhet. Eller ja, de e bara en plan än. Men man lever på hoppet!

Nej nu ska jag gå och prova min bikini, vet itne om den ens passar fortfarande. Annars blir det nakenbad, vem vet!

Hejochhopp

psst. Alphabeat, veckans bästa.

Julia!

Hej!

Jag hinner inte så mycket mer ikväll, men jag hoppas det duger så länge :)
Jag hoppas du haft en trevlig alla hjärtans dag babe!
Puss puss

/Dess :D

Don't try to fix me, I'm not broken?

Idag är det alla hjärtans dag. Eller Valentins dag, som det faktiskt egentligen heter.
Som vanligt blev det P3 även idag (vad annars ska man lyssna på här uppe i denna sjukt blåsiga håla?) och där var det ett himla tjat om denna alla hjärtans dag. Blir man inte lite less på att alla pratar om den? Jo lite faktiskt.
Och jag är tillochmed en av dem som inte ens har något emot denna dagen, eller jo kanske lite, den har blivit lite överreklamerad faktiskt.
Lyssnade på Mitt P3 med Deniz Merdol idag, och dagens härliga gäst Piros sa något som jag verkligen tog åt mig av. Ska citera lite av det han berättade:

Deniz -Vad tycker du om alla hjärtans dag?

Piros - "Äähm, jag vet inte riktigt. Jag tycker att det blir lite såhär krystat när allting ska ha en dag. De e lixom såhär kanelbullarnas dag och sen så är det morsdag och farsdag och alla hjärtans dag och lixom, de blir lixom, jag vet inte. Just på den här specifika dagen ska du uppskatta din mor, och den här dagen ska du uppskatta din far och nu ska du uppskatta din partner. Om man e glad och lixom bara ger ifrån sig kärlek så gör man ju det varje dag. Man ska inte bara göra det på en speciell viss dag."


Hallåååå, håll med mig om att han faktiskt har väldigt rätt i det han säger? Jag tog åt mig väldigt mycket av de och precis som han säger så älskar man någon, ska man inte bara visa det för att dete är en speciell dag. Utan för att man faktiskt älskar den personen.
Åh, jag blev lycklig. Jag älskar när någon säger så kloka saker att man bara inte kan hålla tillbaka tankarna och börjar fundera på de. Han ställde hela det här konceptet med speciella dagar mot väggen helt. Aaaah så skön kille det var.
FAST nu måste jag ju erkänna lite också att jag är lite av en sucker på sådana här dagar också, till en viss gräns! -Haha-

OCH jag har nu i två veckor gått omkring i TVÅ timmar varje dag och riktigt stört mig på Hanna Fahl. Herreguuud vilken störande människa. Dessutom smaskar hon nästan sönder radiomicken tror jag, eller har jag något i örat som gör det jobbigt att lyssna på hennes röst?
Hon låter sådär självgod och bara allmänt jobbig, frågar jättekonstiga frågor till gästerna ibland och bara är allmänt irri. Gosch, nej. Jag tror jag måste börja lyssna på P4 mellan 1o.oo & 13.oo, står inte ut med smaskrösten och jobbiga/pinsamma frågor. Herregud...

Nr. 3 för idag, och förmodligen dagens sista topic.
Vaaad i hela världen har hänt med musiken idag? Jag skrattar åt det som är populärt idag alltså, vad är Hästpojken? En människa som aldrig hört sig själv sjunga och inte inser att han inte tar en ren ton alls? En sådan som sökt sig till IDOL men inte kommit med pga att han är helt tondöv och aldrig ska söka sig till musikeryrket.
Jag får panik! Milt sagt -gömmer ansiktet i händerna och gråter lite av bedrövelsen-
Det värsta av allt detta är att folk där ute faktiskt verkar gilla detta skrän från radion? Eftersom de på P3 spelar dessa låtar om och om och om igen. Brukar ta av mig radiokoporna när låtar som:  Säkert & Markus Krunegård  -Det kommer bara leda till nåt ont, Lykke Li - I'm good, I'm gone och Hästpojken - Caligula spelas. STÅR INTE UT LÄNGRE!

Dagens plus: Jag fick sluta en halvtimme tidigare trots att jag stack iväg två timmar före lunch för att förnya ett recept hos läkaren.
Tack snälla Alf för att du är så förstående!

Och tack Oskar, för att du finns. Du är bäst och ingen kan någonsin överträffa den lycka du skänker mitt liv.
Jag älskar dig!



Glad alla hjärtans dag på alla er som fortfarande har lågan uppe efter mitt lite allt för negativa inlägg!
På återseende...

Hej!

Wow, helt magiskt är det att få starta en helt ny blogg!
Jag hade tänkt vara lite seriös i denna bloggen, starta om skallen på nytt lixom.
Det blir väll att skriva om lite allt möjligt som händer och som man reagerar på sådär, allt som snurrar omkring.

Well, då drar vi igång denna karusell!

För att vara som kanske alla andra i Sverige denna vecka så måste jag bara få ta upp detta med Christer Sjögren. VAD ÄR DETTA!? Jag blir helt hysterisk bara av tanken på att denna lite halvslibbiga gamla gubbe går vidare till FINALEN av hela melodifestivalen.
Dessutom med en låt som gör att håret på armarna reser sig av obehag, jag mår nästan lite illa när jag tänker på låten, det påminner om någon klatchig jullåt eller liknande där Christer än en gång misslyckas.
Själv är jag uppväxt i ett hem där min mamma alltid älskat just Christer Sjögren, där man vaknat på helgsmornarna med dansbandsmusik som ekar genom golvet från köket våningen under.

Kanske är det just detta som fått mig att äcklas något så fruktansvärt av Christer?


Ja, tyvärr har jag inte något svar på den frågan. Men detta vet jag - årets melodifestival verkar bli ett stort fiasko!
Jag ryser av tanken på att nu i helgen få se den lite väl överseriöse Carola med Andreas Johnson.
Hörde på P3 igårmorse (eller var det imorse?) när dom pratade med Carola och Andreas, och var det bara jag, eller lät dom lite väl övergulliga och sockriga?
Men jag kan dock ha fel - dom kan äga Västerås på lördag också. Jag ska inte dömma ut i förhand...

Nå, det återstår att se!
Imorgon är jag tillbaka på jobbet, samma som varje dag i nu 2 ½ vecka framöver.
Vilket ger mig lite mer att reagera på, iom att jag lyssnar på P3 varje dag, och dom där alltid säger massa intressant som jag lägger märke till och ibland tillochmed kluddar ner.

Nej, nu ska jag börja tänka på refrängen.
Jag känner gäspningarna komma allt tätare.
Så godnatt på er, och på återseende!

Hej&hopp!

RSS 2.0