Don't try to fix me, I'm not broken?

Idag är det alla hjärtans dag. Eller Valentins dag, som det faktiskt egentligen heter.
Som vanligt blev det P3 även idag (vad annars ska man lyssna på här uppe i denna sjukt blåsiga håla?) och där var det ett himla tjat om denna alla hjärtans dag. Blir man inte lite less på att alla pratar om den? Jo lite faktiskt.
Och jag är tillochmed en av dem som inte ens har något emot denna dagen, eller jo kanske lite, den har blivit lite överreklamerad faktiskt.
Lyssnade på Mitt P3 med Deniz Merdol idag, och dagens härliga gäst Piros sa något som jag verkligen tog åt mig av. Ska citera lite av det han berättade:

Deniz -Vad tycker du om alla hjärtans dag?

Piros - "Äähm, jag vet inte riktigt. Jag tycker att det blir lite såhär krystat när allting ska ha en dag. De e lixom såhär kanelbullarnas dag och sen så är det morsdag och farsdag och alla hjärtans dag och lixom, de blir lixom, jag vet inte. Just på den här specifika dagen ska du uppskatta din mor, och den här dagen ska du uppskatta din far och nu ska du uppskatta din partner. Om man e glad och lixom bara ger ifrån sig kärlek så gör man ju det varje dag. Man ska inte bara göra det på en speciell viss dag."


Hallåååå, håll med mig om att han faktiskt har väldigt rätt i det han säger? Jag tog åt mig väldigt mycket av de och precis som han säger så älskar man någon, ska man inte bara visa det för att dete är en speciell dag. Utan för att man faktiskt älskar den personen.
Åh, jag blev lycklig. Jag älskar när någon säger så kloka saker att man bara inte kan hålla tillbaka tankarna och börjar fundera på de. Han ställde hela det här konceptet med speciella dagar mot väggen helt. Aaaah så skön kille det var.
FAST nu måste jag ju erkänna lite också att jag är lite av en sucker på sådana här dagar också, till en viss gräns! -Haha-

OCH jag har nu i två veckor gått omkring i TVÅ timmar varje dag och riktigt stört mig på Hanna Fahl. Herreguuud vilken störande människa. Dessutom smaskar hon nästan sönder radiomicken tror jag, eller har jag något i örat som gör det jobbigt att lyssna på hennes röst?
Hon låter sådär självgod och bara allmänt jobbig, frågar jättekonstiga frågor till gästerna ibland och bara är allmänt irri. Gosch, nej. Jag tror jag måste börja lyssna på P4 mellan 1o.oo & 13.oo, står inte ut med smaskrösten och jobbiga/pinsamma frågor. Herregud...

Nr. 3 för idag, och förmodligen dagens sista topic.
Vaaad i hela världen har hänt med musiken idag? Jag skrattar åt det som är populärt idag alltså, vad är Hästpojken? En människa som aldrig hört sig själv sjunga och inte inser att han inte tar en ren ton alls? En sådan som sökt sig till IDOL men inte kommit med pga att han är helt tondöv och aldrig ska söka sig till musikeryrket.
Jag får panik! Milt sagt -gömmer ansiktet i händerna och gråter lite av bedrövelsen-
Det värsta av allt detta är att folk där ute faktiskt verkar gilla detta skrän från radion? Eftersom de på P3 spelar dessa låtar om och om och om igen. Brukar ta av mig radiokoporna när låtar som:  Säkert & Markus Krunegård  -Det kommer bara leda till nåt ont, Lykke Li - I'm good, I'm gone och Hästpojken - Caligula spelas. STÅR INTE UT LÄNGRE!

Dagens plus: Jag fick sluta en halvtimme tidigare trots att jag stack iväg två timmar före lunch för att förnya ett recept hos läkaren.
Tack snälla Alf för att du är så förstående!

Och tack Oskar, för att du finns. Du är bäst och ingen kan någonsin överträffa den lycka du skänker mitt liv.
Jag älskar dig!



Glad alla hjärtans dag på alla er som fortfarande har lågan uppe efter mitt lite allt för negativa inlägg!
På återseende...

Kommentarer
Postat av: sofi

tss, Hästpojken består ju av Martin från Bad Cash Quartet och Lars från Broder Daniel, så inga nybörjare och idol-sökare där inte (;
och Markus (L) jag säger bara Laakso, hur kan man inte gilla dom? :)

2008-02-18 @ 17:01:16
URL: http://soofii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0